Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Te huur: Industrieel gebouw Lier
Prijs: Info op kantoor
Referentie: 1821
1/10

Ligging:

Adres:Duwijckstraat 17
Gemeente:2500 Lier
Buurt:industriepark
Beschikbaarheid:bij oplevering

Financieel

Huurprijs:Info op kantoor

Situatieplan:

Beschrijving:

Dit polyvalente bedrijfsgebouw is gunstig gelegen te Lier in industriezone Duwijck, op de hoek van de Joseph Van Instraat en de Duwijckstraat. Het gebouw bestaat uit een industriehal van ca 750 m² en 1.500 m² polyvalente ruimte (kantoren, showroom, ...) verdeeld over 2 niveaus. Rond het complex bevinden zich 40 parkeerplaatsen.

Het complex is voorzien van 2 aparte toegangen en kan opgesplitst worden in maximum 3 units van elk +/- 750 m². Het inrichten van een conciërgewoning is mogelijk.

De industriehal, dienstig voor logistiek gebruik, beschikt over 2 sectionaal poorten (4 x 4,25 m), heeft een stapelhoogte van 7 meter en is voorzien van een gepolierde betonvloer met versterkte wapening.

De polyvalente ruimtes op het gelijkvloers en de 1e verdieping (elk 750 m²) kunnen ingericht worden als kantoorruimte of een industriële of technische invulling krijgen. Dit gedeelte van het complex beschikt over 2 centrale inkompuien (met toegangscontrole), sanitaire units, een lift, airconditioning, ...

Prijzen vanaf € 45/m²/jaar voor de industriehal en € 95/m²/jaar voor de polyvalente ruimtes.

Extra faciliteiten zoals o.a. bewaking, onthaal, postverwerking, restaurant, meetingrooms, ... kunnen eveneens voorzien worden.

Oplevering voorzien voor einde 2018.

Aarzel niet om ons kantoor te contacteren voor alle informatie over de verschillende formules en prijzen.

Technische gegevens

Bouwjaar:2018
Staat van het pand:nieuw
Bewoonbare oppervlakte:2250 m²
Aantal verdiepingen:2
Aantal parkings:40

Indeling:

Zolder:Nee
Kelder:Nee
 

Comfort:

Airco:Ja