Hilferd Properties

Over ons

Hilferd Properties is een jong en dynamisch vastgoedkantoor dat bestaat uit een klein team van gemotiveerde medewerkers met elk meer dan 10 jaar ervaring. Wij staan garant voor een hoog kwalitatieve begeleiding bij al uw vastgoedtransacties en kunnen u dan ook een totaalpakket van diensten aanbieden.

Onze service:

Waardebepaling:
Een vlotte verkoop valt of staat met een correcte prijszetting. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij u bij het vaststellen van de verkoopprijs.

Samenstelling dossier:
Bij het verkopen of verhuren van een eigendom komt een hele wirwar aan administratie kijken. Hilferd Properties neemt u deze last uit handen en verzorgt de contacten met uw notaris, OVAM, stedenbouwkundige dienst,… We zorgen voor de opmaak van het EPC en de keuring van de elektrische installatie en schrijven desgevallend uw syndicus aan.

Publiciteit en foto’s
Een gerichte reclamecampagne met een uitgebreide fotoreportage wordt op maat gemaakt. Afhankelijk van o.a. het type woning en de prijsklasse wordt een selectie gemaakt van de meest geschikte websites en magazines (maand-, week-, en/of dagbladen) om zo de juiste doelgroep te bereiken.

Begeleide bezoeken
Ook wat de bezichtigingen betreft, geloven we in een persoonlijke benadering en een klantgerichte aanpak. We begeleiden de kandidaat-kopers gedurende het bezoek en nemen de tijd om hen gedetailleerde informatie te verschaffen, hun vragen te beantwoorden en met hen te onderhandelen.

Verkocht!
Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen met de kandidaat-koper maken we de verkoopsovereenkomst op en zorgen we ervoor dat de notarissen het volledige dossier ontvangen om de akte voor te bereiden. We vergezellen u uiteraard ook wanneer u naar de notaris gaat om de akte te verlijden.

Verhuurd!
Bij de verhuring van uw eigendom wordt een screening gedaan van de kandidaat-huurders en hun solvabiliteit. Het huurcontract wordt opgemaakt, we volgen op of de huurders de waarborg en verzekeringen in orde hebben gebracht en maken desgevallend de plaatsbeschrijving op. Ook na het ingaan van het huurcontract kunt u nog op ons rekenen! Wij zorgen voor de registratie van uw contract en plaatsbeschrijving en staan u bij in geval van een geschil met uw huurder.

Op Hilferd Properties kunt u rekenen voor een zorgeloze verkoop of verhuur uw eigendom!

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.