Hilferd Properties

Sorteer op
Binnenstaanplaats Berlaar
Referentie: P01
Ruime ondergrondse staanplaats in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen vlakbij het centrum van Berlaar aan Sollevelden. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort.Huurprijs per maand: 65 Euro, inclusief kosten.
Prijs: € 65
Meer info >
Binnenstaanplaats Kontich
Referentie: F01
Ruime ondergrondse staanplaatsen te huur in een kleinschalig nieuwbouwproject, gelegen vlakbij het centrum van Kontich Kazerne. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar, met of zonder berging. Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer,...
Prijs: € 60
Meer info >
Binnenstaanplaats Laakdal Veerle
Referentie: 2000
Zeer ruime ondergrondse staanplaatsen in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veerle aan de Tessenderloseweg. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar.Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 55 Euro per plaats.
Prijs: € 55
Meer info >
Binnenstaanplaats Malle Oostmalle
Referentie: 2100
Ondergrondse autostaanplaatsen te huur. Parkeer uw wagen of oldtimer veilig en droog in een afgesloten garagecomplex van een nieuw gebouw. Er zijn zowel enkele als dubbele plaatsen beschikbaar, alsook ruime bergingen. Prijzen vanaf € 45,00 per maand.
Prijs: € 45
Meer info >
Binnenstaanplaats Willebroek
Referentie: 1800
In een ondergronds garagecomplex van een modern nieuwbouwproject aan de Dendermondsesteenweg 190 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit. De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >