Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Duplex Antwerpen
Referentie: 2109
Dit instapklare appartement is gelegen in een modern gebouw op een topligging te Berchem, vlakbij openbaar vervoer, invalswegen en op enkele minuten van het Antwerpse stadscentrum. Het appartement is gelegen op de 5e verdieping en beschikt over een inkomhal, ruime living met terras vooraan, een ingerichte keuken met berging, een badkamer met ligbad, een apart toilet en 2 slaapkamers. Op de bovenverdieping bevindt zich een polyvalente ruimte welke thans in gebruik is als salon/tv-hoek en welke uitgeeft op het ruime zonneterras.
Prijs: € 1.125
Meer info >
Appartement Antwerpen
Referentie: 2105
Dit ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping van een klassevol gebouw aan de Rubenslei.Het appartement beschikt over een inkomhal, ruime living, 3 slaapkamers, een deels ingerichte keuken en een badkamer met inloopdouche. Verder is er nog een ruim terras en een private berging op de gelijkvloerse verdieping.Met een EPC-score van 138 kWh/m2jaar is dit een zeer energiezuinig appartement.A.O.: 250 Euro inclusief waterverbruik, verwarming, elektriciteit lift en gemene delen, onderhoud gemene delen, ...Onmiddellijk beschikbaar.
Prijs: € 950
Meer info >
Appartement Berchem
Referentie: 2106
***VERHUURD***  Klassevol appartement in een recent gebouw op topligging tegenover het atheneum en vlakbij openbaar vervoer, invalswegen en winkels.Dit ruime en lichte appartement is gelegen op de 3e verdieping van een modern gebouw met lift en beschikt over een living met geïnstalleerde half open keuken, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Verdere zijn er 2 slaapkamers en een berging/wasplaats.  Het zonneterras is +/- 10 m² en grenst aan de living.
Prijs: € 845
Meer info >
Binnenstaanplaats Berlaar
Referentie: P01
Ruime ondergrondse staanplaats in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen vlakbij het centrum van Berlaar aan Sollevelden. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort.Huurprijs per maand: 65 Euro, inclusief kosten.
Prijs: € 65
Meer info >
Binnenstaanplaats Laakdal Veerle
Referentie: 2000
Zeer ruime ondergrondse staanplaatsen in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veerle aan de Tessenderloseweg. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar.Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 55 Euro per plaats.
Prijs: € 55
Meer info >
Appartement Lier
Referentie: 2109
Dit gezellige appartement is gelegen aan de bruisende Antwerpsestraat in het centrum van Lier, vlakbij winkels en op wandelafstand van openbaar vervoer (bushalte en station), scholen en de Lierse Stadsvesten. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een recent gebouw met lift en beschikt over een hal met toilet, een lichte living met open, volledig ingerichte keuken, een badkamer met ligbad en 2 slaapkamers met ingemaakte kasten. Beide slaapkamers hebben toegang tot het zuidwest georiënteerde terras.
Prijs: € 745
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 2008
Zeer gunstig gelegen autostaanplaats in het centrum van Lier, vlakbij de winkel-wandelstraat Antwerpsestraat, de Stadsvesten en het station.De staanplaats bevindt zich in een afgesloten ondergronds complex.Gezien de lage toegangspoort is de staanplaats niet geschikt voor bestelbusjes, 4x4 en andere hoge voertuigen.Prijs per maand 70 Euro.
Prijs: € 70
Meer info >
Appartement Lier
Referentie: 2112
Aan de Arthur Vanderpoortenlaan, pal in het centrum van Lier, vinden we dit ruime, lichte hoekappartement.Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van een authentiek gebouw en werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen.Het beschikt over een grote, lichte living, een volledig ingerichte keuken en badkamer, 2 slaapkamers en onderaards een private kelder.
Prijs: € 825
Meer info >
Duplex Lier
Referentie: 2110
***VERHUURD*** Dit luxueuze duplexappartement is gelegen op een absolute topligging te Lier op een steenworp van de Grote Markt en het Zimmerplein.  Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een statig gebouw en biedt een prachtig uitzicht over de Nete en de gezellige bedrijvigheid van het Lierse stadscentrum.   Het appartement is afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een lichte living en een open, ingerichte keuken.
Prijs: € 820
Meer info >
Binnenstaanplaats Malle Oostmalle
Referentie: 2100
Ondergrondse autostaanplaatsen te huur. Parkeer uw wagen of oldtimer veilig en droog in een afgesloten garagecomplex van een nieuw gebouw. Er zijn zowel enkele als dubbele plaatsen beschikbaar, alsook ruime bergingen. Prijzen vanaf € 35,00 per maand.
Prijs: € 35
Meer info >
Binnenstaanplaats Willebroek
Referentie: 1800
In een ondergronds garagecomplex van een modern nieuwbouwproject aan de Dendermondsesteenweg 190 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit. De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >
Appartement Zandhoven
Referentie: 2012
***VERHUURD***  Dit ruime, lichtrijke nieuwbouwappartement is gelegen op een gunstige locatie te Zandhoven, vlakbij invalswegen, openbaar vervoer en winkels. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met lift en is afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Het beschikt over een inkomhal, een leefruimte met open, ingerichte keuken en ruime berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. De nachthal geeft uit op de 2 slaapkamers, het toilet en de badkamer met ruime inloopdouche en wastafel in meubel.
Prijs: € 770
Meer info >