Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Appartement Antwerpen
Referentie: 1924
Dit ruime appartement is gunstig gelegen aan de Carnotstraat te Antwerpen, vlakbij het centraal station, winkels en scholen.Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een mooi, verzorgd gebouw en werd recentelijk gerenoveerd. Het beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een ruime living en een ingerichte keuken. Via de nachthal bereiken we de 2 slaapkamers en de badkamer. Er is tevens een berging/wasplaats.Zowel aan de keuken als aan de grote slaapkamer bevindt zich een klein balkon.De maandelijkse kosten bedragen 175 Euro en omvatten o.a.
Prijs: € 675
Meer info >
Appartement Boechout Vremde
Referentie: 1928
Zeer rustig gelegen appartement in een doodlopende straat te Vremde midden in het groen. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een ruime, lichte living met aansluitend terras en een open, volledig ingerichte keuken (oven, vaatwasser, ceramische kookplaat, ...), badkamer met dubbele lavabo in meubel en een ligbad met douchescherm. Verder zijn er 2 slaapkamers, een berging / wasplaats, een kelder en een garagebox.
Prijs: € 795
Meer info >
Binnenstaanplaats Laakdal Veerle
Referentie: 1800
Zeer ruime ondergrondse staanplaatsen in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veerle aan de Tessenderloseweg. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar.Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 45 Euro per plaats.
Prijs: € 45
Meer info >
Appartement Lier
Referentie: 1918
Dit ruime, verzorgde appartement is zeer gunstig gelegen in het centrum van Lier, op wandelafstand van winkels, scholen openbaar vervoer en de Stadsvesten.Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een gebouw met lift en beschikt over een inkomhal met ingemaakte kasten en gastentoilet, een ruime, lichte living, een ingericht keuken met aansluitend de wasplaats/berging, een badkamer met ligbad en 2 lavabo's, en 2 ruime slaapkamers. Het grote zonneterras is via beide slaapkamers toegankelijk.
Prijs: € 695
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 1917
In een kleinschalig, modern nieuwbouwproject aan de Lintsesteenweg 5 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort.  De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Elke plaats is 16,5 m² (3 x 5,5 m).Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >
Binnenstaanplaats Willebroek
Referentie: 1800
In een ondergronds garagecomplex van een modern nieuwbouwproject aan de Dendermondsesteenweg 190 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit. De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >