Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Dakappartement Antwerpen
Referentie: 2003
Dit ruime dakappartement is rustig, doch zeer centraal gelegen op een boogscheut van het centraal station, winkels en scholen.Het appartement is volledig gerenoveerd en bevindt zich op de 4e en bovenste verdieping van een verzorgd gebouw met lift.  Het beschikt over een inkomhal met toilet, een ruime living met grote schuiframen aan beide kanten, een open, ingerichte keuken en een badkamer met inloopdouche. Verder zijn er 2 slaapkamers. Zowel aan de voor- als de achterzijde van de living bevindt zich een terras van +/- 33 m².
Prijs: € 880
Meer info >
Appartement Boechout Vremde
Referentie: 1934
Zeer rustig gelegen appartement in een doodlopende straat te Vremde midden in het groen. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en beschikt over een ruime, lichte living met aansluitend terras en een open, volledig ingerichte keuken (oven, vaatwasser, ceramische kookplaat, ...), badkamer met dubbele lavabo in meubel en een ligbad met douchescherm. Verder zijn er 2 slaapkamers, een berging / wasplaats, een kelder en een garagebox.
Prijs: € 795
Meer info >
Binnenstaanplaats Laakdal Veerle
Referentie: 1800
Zeer ruime ondergrondse staanplaatsen in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veerle aan de Tessenderloseweg. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar.Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 45 Euro per plaats.
Prijs: € 45
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 1901
Zeer gunstig gelegen autostaanplaats in het centrum van Lier, vlakbij de winkel-wandelstraat Antwerpsestraat, de Stadsvesten en het station.De staanplaats bevindt zich in een afgesloten ondergronds complex.Gezien de lage toegangspoort is de staanplaats niet geschikt voor bestelbusjes, 4x4 en andere hoge voertuigen.Prijs per maand 70 Euro.
Prijs: € 70
Meer info >
Appartement Lier
Referentie: 2006
Prijs: € 670
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 1917
In een kleinschalig, modern nieuwbouwproject aan de Lintsesteenweg 5 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort.  De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Elke plaats is 16,5 m² (3 x 5,5 m).Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >
Huis Mortsel
Referentie: 2001
Deze ruime bel-étagewoning met tuin is gelegen op een gunstige locatie te Mortsel, vlakbij winkels en openbaar vervoer.  De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, een bureau, een wasplaats/berging en de garage voor 1 wagen.  Op de eerste verdieping bevinden zich de hal met gastentoilet, de ruime en lichtrijke living met half open keuken en aansluitend terras. De nachthal op de tweede verdieping geeft uit op de 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met ligbad en dubbele lavabo in meubel.
Prijs: € 1.200
Meer info >
Binnenstaanplaats Willebroek
Referentie: 1800
In een ondergronds garagecomplex van een modern nieuwbouwproject aan de Dendermondsesteenweg 190 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit. De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >