Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Appartement Antwerpen
Referentie: 1915
Dit ruime appartement is gunstig gelegen aan de Carnotstraat te Antwerpen, vlakbij het centraal station, winkels en scholen.Het appartement is gelegen op de 6e verdieping van een mooi, verzorgd gebouw en werd recentelijk gerenoveerd. Het beschikt over een inkomhal, een ruime living en een ingerichte keuken. Via de nachthal bereiken we de 2 slaapkamers, de badkamer en het apart toilet. Er is tevens een berging.Zowel aan de keuken als aan de grote slaapkamer bevindt zich een klein balkon.De maandelijkse kosten bedragen 175 Euro en omvatten o.a.
Prijs: € 695
Meer info >
Binnenstaanplaats Laakdal Veerle
Referentie: 1800
Zeer ruime ondergrondse staanplaatsen in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veerle aan de Tessenderloseweg. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar.Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 45 Euro per plaats.
Prijs: € 45
Meer info >
Duplex Lier
Referentie: 1834
***VERHUURD***   Dit luxueus duplexappartement is gelegen aan de Lintsesteenweg te Lier net buiten de Ring, vlakbij winkels en op slechts enkele minuten wandelen van de prachtige, groene Polder van Lier.  Het appartement is gelegen op de 3e en 4e verdieping van een gebouw met lift en werd smaakvol gerenoveerd.Het beschikt over een inkomhal met gastentoilet en vestiairekast, een lichtrijke living met rondom grote raampartijen, een bureel/zitkamer en een volledig ingerichte keuken.
Prijs: € 985
Meer info >
Appartement Lier
Referentie: 1918
Dit ruime, verzorgde appartement is zeer gunstig gelegen in het centrum van Lier, op wandelafstand van winkels, scholen openbaar vervoer en de Stadsvesten.Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een gebouw met lift en beschikt over een inkomhal met ingemaakte kasten en gastentoilet, een ruime, lichte living, een ingericht keuken met aansluitend de wasplaats/berging, een badkamer met ligbad en 2 lavabo's, en 2 ruime slaapkamers. Het grote zonneterras is via beide slaapkamers toegankelijk.
Prijs: € 790
Meer info >
Industrieel gebouw Lier
Referentie: 1821
Dit polyvalente bedrijfsgebouw is gunstig gelegen te Lier in industriezone Duwijck, op de hoek van de Joseph Van Instraat en de Duwijckstraat.   Het gebouw bestaat uit een industriehal van ca 750 m² en 1.500 m² polyvalente ruimte (kantoren, showroom, ...) verdeeld over 2 niveaus. Rond het complex bevinden zich 40 parkeerplaatsen. Het complex is voorzien van 2 aparte toegangen en kan opgesplitst worden in maximum 3 units van elk +/- 750 m². Het inrichten van een conciërgewoning is mogelijk.
Prijs: Info op kantoor
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 1917
In een kleinschalig, modern nieuwbouwproject aan de Lintsesteenweg 5 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort.  De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Elke plaats is 16,5 m² (3 x 5,5 m).Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >
Appartement Ranst Broechem
Referentie: 1919
Dit modern nieuwbouwappartement is centraal gelegen te Broechem, vlakbij de belangrijke verbindingswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van een klein, recent gebouw. Het beschikt over een ruime, lichte living met een volledig ingerichte open keuken, een badkamer met douche, 2 slaapkamers (voorzien van rolluiken), een apart toilet en een wasplaats.Het terras grenst aan de living, welke aan de achterzijde van het gebouw gelegen is en bijgevolg de nodige rust biedt.Verder is er nog een ruime kelder.
Prijs: € 700
Meer info >
Binnenstaanplaats Willebroek
Referentie: 1800
In een ondergronds garagecomplex van een modern nieuwbouwproject aan de Dendermondsesteenweg 190 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit. De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >