Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Appartement Antwerpen
Referentie: 2116
Dit appartement is gunstig gelegen, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen; en vlakbij de Singel en de op- en afritten van de Ring. Het appartement werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en is gelegen op de 3e verdieping van een verzorgd gebouw met lift. Het beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichte living, een nieuwe keuken en badkamer met inloopdouche, 2 slaapkamers en een bergplaats.
Prijs: € 695
Meer info >
Appartement Antwerpen
Referentie: 2105
***VERHUURD***  Dit ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping van een klassevol gebouw aan de Rubenslei.Het appartement beschikt over een inkomhal, ruime living, 3 slaapkamers, een deels ingerichte keuken en een badkamer met inloopdouche. Verder is er nog een ruim terras en een private berging op de gelijkvloerse verdieping.Met een EPC-score van 138 kWh/m2jaar is dit een zeer energiezuinig appartement.A.O.: 250 Euro inclusief waterverbruik, verwarming, elektriciteit lift en gemene delen, onderhoud gemene delen, ...Onmiddellijk beschikbaar.
Prijs: € 950
Meer info >
Binnenstaanplaats Laakdal Veerle
Referentie: 2000
Zeer ruime ondergrondse staanplaatsen in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veerle aan de Tessenderloseweg. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar.Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 55 Euro per plaats.
Prijs: € 55
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 2008
Zeer gunstig gelegen autostaanplaats in het centrum van Lier, vlakbij de winkel-wandelstraat Antwerpsestraat, de Stadsvesten en het station.De staanplaats bevindt zich in een afgesloten ondergronds complex.Gezien de lage toegangspoort is de staanplaats niet geschikt voor bestelbusjes, 4x4 en andere hoge voertuigen.Prijs per maand 70 Euro.
Prijs: € 70
Meer info >
Duplex Lier
Referentie: 2110
***VERHUURD*** Dit luxueuze duplexappartement is gelegen op een absolute topligging te Lier op een steenworp van de Grote Markt en het Zimmerplein.  Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een statig gebouw en biedt een prachtig uitzicht over de Nete en de gezellige bedrijvigheid van het Lierse stadscentrum.   Het appartement is afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een lichte living en een open, ingerichte keuken.
Prijs: € 820
Meer info >
Binnenstaanplaats Malle Oostmalle
Referentie: 2100
Ondergrondse autostaanplaatsen te huur. Parkeer uw wagen of oldtimer veilig en droog in een afgesloten garagecomplex van een nieuw gebouw. Er zijn zowel enkele als dubbele plaatsen beschikbaar, alsook ruime bergingen. Prijzen vanaf € 35,00 per maand.
Prijs: € 35
Meer info >
Appartement Schilde
Referentie: 2113
In het hartje van Schilde, vlakbij openbaar vervoer en winkels, bevindt zich dit ruime appartement.Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een gebouw zonder lift en beschikt over een inkomhal, een ruime, lichte living met terras, een ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Ondergronds bevindt zich de private kelder. De garagebox is gelegen achter het gebouw.Algemene onkosten: 10 Euro / maand voor water en elektriciteit gemeenschappelijke delen, etc.Met een EPC-score van 162 kWh/m2jaar is dit een energiezuinig appartement.
Prijs: € 825
Meer info >
Binnenstaanplaats Willebroek
Referentie: 1800
In een ondergronds garagecomplex van een modern nieuwbouwproject aan de Dendermondsesteenweg 190 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit. De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >