Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Appartement Antwerpen
Referentie: 1924
Dit ruime appartement is gunstig gelegen aan de Carnotstraat te Antwerpen, vlakbij het centraal station, winkels en scholen.Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van een mooi, verzorgd gebouw en werd recentelijk gerenoveerd. Het beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een ruime living en een ingerichte keuken. Via de nachthal bereiken we de 2 slaapkamers en de badkamer. Er is tevens een berging/wasplaats.Zowel aan de keuken als aan de grote slaapkamer bevindt zich een klein balkon.De maandelijkse kosten bedragen 175 Euro en omvatten o.a.
Prijs: € 675
Meer info >
Gelijkvloerse verdieping Boechout Vremde
Referentie: 1936
Dit modern gelijkvloersappartement in een recent gebouw is gelegen op een gunstige locatie in een groene, doodlopende straat op een boogscheut van het dorp van Vremde. Het appartement beschikt over een ruime, lichte living met aansluitend terras en een open, volledig ingerichte keuken (oven, vaatwasser, ceramische kookplaat, ...), badkamer met dubbele lavabo in meubel en een ligbad met douchescherm, 1 slaapkamer, berging / wasplaats, kelder en 2 autostaanplaatsen voor het gebouw.Met een EPC-score van 117 is dit een zeer energiezuinig appartement.
Prijs: € 675
Meer info >
Appartement Boechout Vremde
Referentie: 1934
Zeer rustig gelegen appartement in een doodlopende straat te Vremde midden in het groen. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een ruime, lichte living met aansluitend terras en een open, volledig ingerichte keuken (oven, vaatwasser, ceramische kookplaat, ...), badkamer met dubbele lavabo in meubel en een ligbad met douchescherm. Verder zijn er 2 slaapkamers, een berging / wasplaats, een kelder en een garagebox.
Prijs: € 795
Meer info >
Binnenstaanplaats Laakdal Veerle
Referentie: 1800
Zeer ruime ondergrondse staanplaatsen in een kleinschalig, modern nieuwbouwproject, gelegen in het centrum van Veerle aan de Tessenderloseweg. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort. Er zijn 1 of meerdere plaatsen naast elkaar beschikbaar.Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 45 Euro per plaats.
Prijs: € 45
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 1901
Zeer gunstig gelegen autostaanplaats in het centrum van Lier, vlakbij de winkel-wandelstraat Antwerpsestraat, de Stadsvesten en het station.De staanplaats bevindt zich in een afgesloten ondergronds complex.Gezien de lage toegangspoort is de staanplaats niet geschikt voor bestelbusjes, 4x4 en andere hoge voertuigen.Prijs per maand 70 Euro.
Prijs: € 70
Meer info >
Binnenstaanplaats Lier
Referentie: 1917
In een kleinschalig, modern nieuwbouwproject aan de Lintsesteenweg 5 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit met automatische poort.  De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Elke plaats is 16,5 m² (3 x 5,5 m).Geschikt voor personenwagen, 4x4, oldtimer, ...Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >
Binnenstaanplaats Willebroek
Referentie: 1800
In een ondergronds garagecomplex van een modern nieuwbouwproject aan de Dendermondsesteenweg 190 bevinden zich deze 2 ruime autostaanplaatsen. Het complex is toegankelijk via een afgesloten inrit. De plaatsen zijn naast elkaar gelegen en kunnen zowel apart als tezamen gehuurd worden.Maandelijkse huurprijs: 60 Euro per plaats.
Prijs: € 60
Meer info >