Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Gesloten garagebox Antwerpen Berchem
Referentie: 1938
***VERKOCHT*** Deze ruime garagebox is gelegen in een klassevol en verzorgd gebouw op een residentiële locatie te Berchem. De box bevindt zich op de ondergrondse verdieping en is 16,24 m2 groot (2,85 x 5,7 m). Ideale ligging in functie van openbaar vervoer: station, bushalte Fruithoflaan, ...
Prijs: € 28.000
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004b
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich dit lot van 9 autostaanplaatsen.Het betreffen bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 58.500
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich deze autostaanplaatsen.Het betreffen 9 bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs per plaats: 6.500 Euro exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 6.500
Meer info >
Villa Lier
Referentie: 1925
***VERKOCHT***   In een doodlopende straat op een steenworp van de groene Netedijk en de Lierse Polder, en op slechts enkele kilometers van het centrum van Lier bevindt zich deze riante, luxueuze villa. De villa is ingericht met materialen van hoogstaande kwaliteit en bevindt zich in perfecte staat van onderhoud. We betreden de villa via de inkomhal met gastentoilet, welke uitgeeft op de lichte living met inbouwhaard, een bureau en de volledig geïnstalleerde keuken met eethoek en berging.
Prijs: € 1.285.000
Meer info >
Huis Zandhoven
Referentie: 2107
***VERKOCHT***  In een gegeerde straat te Zandhoven bevindt zich deze vrijstaande open bebouwing, rustig gelegen en toch vlakbij verbindingswegen. De woning werd in 2021 smaakvol gerenoveerd met materialen van hoogstaande kwaliteit. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de lichtrijke living met aansluitend een volledig ingerichte keuken met eiland en eethoek, welke via grote raampartijen uitgeven op de tuin.  De masterbedroom met dressing is eveneens gelegen op het gelijkvloers, alsook de badkamer met walk-in shower en dubbele lavabo.
Prijs: € 419.000
Meer info >