Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Gesloten garagebox Antwerpen Berchem
Referentie: 1938
Deze ruime garagebox is gelegen in een klassevol en verzorgd gebouw op een residentiële locatie te Berchem. De box bevindt zich op de ondergrondse verdieping en is 16,24 m2 groot (2,85 x 5,7 m). Ideale ligging in functie van openbaar vervoer: station, bushalte Fruithoflaan, ...
Prijs: € 30.000
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004b
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich dit lot van 9 autostaanplaatsen.Het betreffen bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 58.500
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich deze autostaanplaatsen.Het betreffen 9 bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs per plaats: 6.500 Euro exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 6.500
Meer info >
Bouwgrond Heist-op-den-Berg Schriek
Referentie: 1531-2
***VERKOCHT***   Aan de Kapelstraat te Schriek-Grootlo wordt een ruim lot bouwgrond voor half open bebouwing aangeboden.Het perceel is 1.325 m² groot en heeft een straatbreedte van 15,92 meter.Op het lot mag gebouwd worden met een gevelbreedte van +/- 10,80 meter!  Het perceel is west georiënteerd en heeft een groen uitzicht.  Voor informatie over de bouwmogelijkheden kan u ons bereiken op het nummer 03 296 00 00.
Prijs: € 149.000
Meer info >
Gelijkvloerse verdieping Herentals
Referentie: 1937
Trendy appartement op centrale ligging te Herentals, op wandelafstand van het stadscentrum en openbaar vervoer.  Dit appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van een modern gebouw en is afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Het beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een gezellige, ruime living en een open, volledig ingerichte keuken met aansluitend de berging.  Verder zijn er 2 grote slaapkamers (15,5 en 14 m²). De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo in meubel en een 2e toilet.
Prijs: € 269.000
Meer info >
Villa Lier
Referentie: 1925
***VERKOCHT***   In een doodlopende straat op een steenworp van de groene Netedijk en de Lierse Polder, en op slechts enkele kilometers van het centrum van Lier bevindt zich deze riante, luxueuze villa. De villa is ingericht met materialen van hoogstaande kwaliteit en bevindt zich in perfecte staat van onderhoud. We betreden de villa via de inkomhal met gastentoilet, welke uitgeeft op de lichte living met inbouwhaard, een bureau en de volledig geïnstalleerde keuken met eethoek en berging.
Prijs: € 1.285.000
Meer info >
Winkelpand Mortsel
Referentie: 1927
Dit smaakvol gerenoveerde handelsgelijkvloers van +/- 137 m2, is gelegen op een gunstige locatie te Mortsel. Het pand werd afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en omvat een winkelruimte, 2 behandelkamers, een toilet, een ingerichte keuken, een privatieve kelder en achter het gebouw een autostaanplaats.De handelsruimte is thans ingericht als kapsalon/schoonheidsinstituut, doch door de handige indeling en trendy inrichting biedt dit pand een verscheidenheid aan commerciële mogelijkheden. Het volledige pand is voorzien van airco/ventilatie.
Prijs: € 249.000
Meer info >
Huis Zemst
Referentie: 1930
***VERKOCHT***   Deze ruime open bebouwing is gunstig gelegen op een rustige locatie doch op korte afstand van winkels, scholen en het centrum van Zemst.De woning beschikt over een ruime inkomhal met toilet, een gezellige living met half open, volledig ingerichte keuken. Aansluitend op de living bevindt zich de veranda welke uitgeeft op het terras.De nachthal geeft uit op de badkamer met ligbad en de 3 slaapkamers. Momenteel is de 3e slaapkamer in gebruik als dressing.Verder is er een praktijkruimte met wachtkamer welke bereikbaar is via een aparte inkom.
Prijs: € 399.000
Meer info >