Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004b
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich dit lot van 6 autostaanplaatsen.Het betreffen bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 34.500
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich deze autostaanplaatsen.Het betreffen 9 bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs per plaats: 5.750 Euro exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 5.750
Meer info >
Gebouw voor gemengd gebruik Kapellen
Referentie: 2209
Dit gunstig gelegen opbrengsteigendom bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Kapellen. Het gebouw is momenteel ingericht als handelsgelijkvloers en 2 appartementen.Het gelijkvloers is thans verhuurd en ingericht als kapsalon. Het heeft een totale oppervlakte van 145 m2 en bestaat uit een commerciële ruimte, keuken, technische ruimte/berging en sanitair.De bovenliggende appartementen (110 m2 en 75 m2) beschikken over een aparte inkom en bestaan elk uit een grote living met open keuken, een badkamer met ligbad, 1 slaapkamer en een ruim zonneterras.
Prijs: € 650.000
Meer info >
Gesloten garagebox Mortsel
Referentie: 2207
In een ondergronds complex te Mortsel bevindt zich deze gunstig gelegen garagebox. De box is 2,4 m breed op 6,2 m diep en is tevens zeer geschikt voor stockage.De box is niet voorzien van elektriciteit.Voor verdere informatie en bezichtigingen aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 03 296 00 00.
Prijs: € 25.000
Meer info >
Huis Sint-Katelijne-Waver
Referentie: 2117
Deze ruime half open bebouwing is gelegen op een toplocatie te Sint-Katelijne-Waver, vlakbij de verlengde R6, winkels en scholen. De woning is afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Via de inkomhal met gastentoilet betreden we de leefruimte met open haard, de ruime, ingerichte keuken met aansluitend bijkeuken, douchekamer en wasplaats. De keuken geeft eveneens uit op het overdekte terras. Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers alsook de badkamer met ligbad.De ruime garage achteraan op het perceel biedt plaats aan 3 wagens en is v.v.
Prijs: € 420.000
Meer info >
Gebouw voor gemengd gebruik Wommelgem
Referentie: 2206
Op een topligging in het hartje van Wommelgem bevindt zich dit te renoveren eigendom bestaande uit, op het gelijkvloers,een voorplaats (voorheen winkelruimte), een eetplaats, een ruime achterplaats alsook een badkamer, toilet, een veranda en een koer.Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal en 2 slaapkamers.Het gebouw beschikt tevens over een kelder.Dit pand vraagt een totale renovatie, doch biedt mogelijkheden.De 2 panden rechts van het eigendom (nrs. 10 en 12) worden eveneens te koop aangeboden.
Prijs: € 285.000
Meer info >
Individuele handelszaak Wommelgem
Referentie: 2205
Dit te renoveren handelspand is gelegen op een toplocatie te Wommelgem aan de Sint-Damiaanstraat. Het pand is ingericht als café en bestaat uit, op het gelijkvloers, een handelsruimte/café, een berging/buro, een eetzaal en toiletten. Op de eerste verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte. Er is tevens een kelder.De aanpalende panden links en rechts van dit eigendom (nrs. 10 en 14) worden eveneens te koop aangeboden.
Prijs: € 399.000
Meer info >
Gebouw voor gemengd gebruik Wommelgem
Referentie: 2204
Op een topligging in het hartje van Wommelgem bevindt zich dit opbrengsteigendom bestaande uit 2 winkels en een appartement, welke allen stabiel verhuurd zijn.De winkelpanden zijn +/- 75 m2 en 70 m2 en beschikken elk over een winkelruimte, keukentje en sanitair. Het appartement welk zich op de 1e verdieping bevindt, heeft een oppervlakte van +/- 90 m2 en beschikt over een ruime living, ingerichte keuken, badkamer (douche & lavabo) en 2 slaapkamers.De 2 panden links van het eigendom (nrs. 12 en 14) worden eveneens te koop aangeboden. Energielabel winkels: beiden B.
Prijs: € 439.000
Meer info >