Hilferd Properties

Sorteer op
Gebouw voor gemengd gebruik Kapellen
Referentie: 2209
Dit gunstig gelegen opbrengsteigendom bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Kapellen. Het gebouw is momenteel ingericht als handelsgelijkvloers en 2 appartementen.Het gelijkvloers is thans verhuurd en ingericht als kapsalon. Het heeft een totale oppervlakte van 145 m2 en bestaat uit een commerciële ruimte, keuken, technische ruimte/berging en sanitair.De bovenliggende appartementen (110 m2 en 75 m2) beschikken over een aparte inkom en bestaan elk uit een grote living met open keuken, een badkamer met ligbad, 1 slaapkamer en een ruim zonneterras.
Prijs: € 590.000
Meer info >
Appartement Lier
Referentie: 2223
Dit gezellige appartement is gelegen aan de bruisende Antwerpsestraat in het centrum van Lier, vlakbij winkels en op wandelafstand van openbaar vervoer (bushalte en station), scholen en de Lierse Stadsvesten. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een recent gebouw met lift en beschikt over een hal met toilet, een lichte living met open, volledig ingerichte keuken, een badkamer met ligbad en 2 slaapkamers met ingemaakte kasten. Beide slaapkamers hebben toegang tot het zuidwest georiënteerde terras.
Prijs: € 239.000
Meer info >
Gebouw voor gemengd gebruik Wommelgem
Referentie: 2206
Op een topligging in het hartje van Wommelgem bevindt zich dit te renoveren eigendom bestaande uit, op het gelijkvloers,een voorplaats (voorheen winkelruimte), een eetplaats, een ruime achterplaats alsook een badkamer, toilet, een veranda en een koer.Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal en 2 slaapkamers.Het gebouw beschikt tevens over een kelder.Dit pand vraagt een totale renovatie, doch biedt mogelijkheden.De 2 panden rechts van het eigendom (nrs. 10 en 12) worden eveneens te koop aangeboden.
Prijs: € 285.000
Meer info >
Individuele handelszaak Wommelgem
Referentie: 2205
Dit te renoveren handelspand is gelegen op een toplocatie te Wommelgem aan de Sint-Damiaanstraat. Het pand is ingericht als café en bestaat uit, op het gelijkvloers, een handelsruimte/café, een berging/buro, een eetzaal en toiletten. Op de eerste verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte. Er is tevens een kelder.De aanpalende panden links en rechts van dit eigendom (nrs. 10 en 14) worden eveneens te koop aangeboden.
Prijs: € 399.000
Meer info >
Gebouw voor gemengd gebruik Wommelgem
Referentie: 2204
Op een topligging in het hartje van Wommelgem bevindt zich dit opbrengsteigendom bestaande uit 2 winkels en een appartement, welke allen stabiel verhuurd zijn.De winkelpanden zijn +/- 75 m2 en 70 m2 en beschikken elk over een winkelruimte, keukentje en sanitair. Het appartement welk zich op de 1e verdieping bevindt, heeft een oppervlakte van +/- 90 m2 en beschikt over een ruime living, ingerichte keuken, badkamer (douche & lavabo) en 2 slaapkamers.De 2 panden links van het eigendom (nrs. 12 en 14) worden eveneens te koop aangeboden. Energielabel winkels: beiden B.
Prijs: € 409.000
Meer info >