Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Triplex Antwerpen
Referentie: 2014-4
Op een boogscheut van Park Spoor Noord bevindt zich deze prachtige multifunctionele ruimte in een achterhuis aan de Oranjestraat. Het ganse pand werd volledig gerenoveerd en smaakvol afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Het geheel straalt een "urban lifestyle"-gevoel uit, mede versterkt door de terugkerende betonelementen, originele bakstenen en gietvloeren. Via de gemeenschappelijke inkomhal met fietsenberging bereiken we het achterhuis welk bestaat uit 3 bouwlagen. De ruimte op de begane grond beschikt over een volledig ingerichte open keuken.
Prijs: € 229.000
Meer info >
Appartement Antwerpen
Referentie: 2014-3
Op een boogscheut van Park Spoor Noord bevinden zich deze trendy 2-slaapkamer appartementen. Het ganse gebouw werd volledig gerenoveerd en smaakvol afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Via de gemeenschappelijke traphal met fietsenstalling betreden we de verschillende appartementen, gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping. Elk appartement beschikt over een gezellige leefruimte en volledig ingerichte open keuken met veel lichtinval, een badkamer welke is ingericht met douche en lavabo, en een apart toilet.
Prijs: € 199.000
Meer info >
Appartement Antwerpen
Referentie: 2014-1
Op een boogscheut van Park Spoor Noord bevindt zich dit trendy gelijkvloersappartement. Het ganse gebouw werd volledig gerenoveerd en smaakvol afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Via de gemeenschappelijke inkomhal met fietsenstalling betreden we het appartement. De gezellige leefruimte en volledig ingerichte open keuken beschikken over veel lichtinval. De badkamer is ingericht met douche en lavabo, het toilet is apart. De ruime slaapkamer bevindt zich achteraan en geeft uit op het terras.
Prijs: € 164.000
Meer info >
Gesloten garagebox Antwerpen Berchem
Referentie: 1938
***VERKOCHT*** Deze ruime garagebox is gelegen in een klassevol en verzorgd gebouw op een residentiële locatie te Berchem. De box bevindt zich op de ondergrondse verdieping en is 16,24 m2 groot (2,85 x 5,7 m). Ideale ligging in functie van openbaar vervoer: station, bushalte Fruithoflaan, ...
Prijs: € 28.000
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004b
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich dit lot van 9 autostaanplaatsen.Het betreffen bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 58.500
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich deze autostaanplaatsen.Het betreffen 9 bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs per plaats: 6.500 Euro exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 6.500
Meer info >
Villa Lier
Referentie: 1925
***VERKOCHT***   In een doodlopende straat op een steenworp van de groene Netedijk en de Lierse Polder, en op slechts enkele kilometers van het centrum van Lier bevindt zich deze riante, luxueuze villa. De villa is ingericht met materialen van hoogstaande kwaliteit en bevindt zich in perfecte staat van onderhoud. We betreden de villa via de inkomhal met gastentoilet, welke uitgeeft op de lichte living met inbouwhaard, een bureau en de volledig geïnstalleerde keuken met eethoek en berging.
Prijs: € 1.285.000
Meer info >
Winkelpand Mortsel
Referentie: 1927
Dit smaakvol gerenoveerde handelsgelijkvloers van +/- 137 m2, is gelegen op een gunstige locatie te Mortsel. Het pand werd afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en omvat een winkelruimte, 2 behandelkamers, een toilet, een ingerichte keuken, een privatieve kelder en achter het gebouw een autostaanplaats.De handelsruimte is thans ingericht als kapsalon/schoonheidsinstituut, doch door de handige indeling en trendy inrichting biedt dit pand een verscheidenheid aan commerciële mogelijkheden. Het volledige pand is voorzien van airco/ventilatie.
Prijs: € 249.000
Meer info >