Hilferd Properties

Sorteer op
Gebouw voor gemengd gebruik Kapellen
Referentie: 2209
Dit gunstig gelegen opbrengsteigendom bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Kapellen. Het gebouw is momenteel ingericht als handelsgelijkvloers en 2 appartementen.Het gelijkvloers is thans verhuurd en ingericht als kapsalon. Het heeft een totale oppervlakte van 145 m2 en bestaat uit een commerciële ruimte, keuken, technische ruimte/berging en sanitair.De bovenliggende appartementen (110 m2 en 75 m2) beschikken over een aparte inkom en bestaan elk uit een grote living met open keuken, een badkamer met ligbad, 1 slaapkamer en een ruim zonneterras.
Prijs: € 590.000
Meer info >
Gebouw voor gemengd gebruik Wommelgem
Referentie: 2206
Op een topligging in het hartje van Wommelgem bevindt zich dit te renoveren eigendom bestaande uit, op het gelijkvloers,een voorplaats (voorheen winkelruimte), een eetplaats, een ruime achterplaats alsook een badkamer, toilet, een veranda en een koer.Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal en 2 slaapkamers.Het gebouw beschikt tevens over een kelder.Dit pand vraagt een totale renovatie, doch biedt mogelijkheden.De 2 panden rechts van het eigendom (nrs. 10 en 12) worden eveneens te koop aangeboden.
Prijs: € 285.000
Meer info >
Individuele handelszaak Wommelgem
Referentie: 2205
Dit te renoveren handelspand is gelegen op een toplocatie te Wommelgem aan de Sint-Damiaanstraat. Het pand is ingericht als café en bestaat uit, op het gelijkvloers, een handelsruimte/café, een berging/buro, een eetzaal en toiletten. Op de eerste verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte. Er is tevens een kelder.De aanpalende panden links en rechts van dit eigendom (nrs. 10 en 14) worden eveneens te koop aangeboden.
Prijs: € 399.000
Meer info >