Hilferd Properties

Sorteer op
Gebouw voor gemengd gebruik Kapellen
Referentie: 2209
Dit gunstig gelegen opbrengsteigendom bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Kapellen. Het gebouw is momenteel ingericht als handelsgelijkvloers en 2 appartementen.Het gelijkvloers is thans verhuurd en ingericht als kapsalon. Het heeft een totale oppervlakte van 145 m2 en bestaat uit een commerciële ruimte, keuken, technische ruimte/berging en sanitair.De bovenliggende appartementen (110 m2 en 75 m2) beschikken over een aparte inkom en bestaan elk uit een grote living met open keuken, een badkamer met ligbad, 1 slaapkamer en een ruim zonneterras.
Prijs: € 590.000
Meer info >
Huis Nieuwpoort
Referentie: 2304
Op een topligging te Nieuwpoort bevindt zich deze karaktervolle, ruime burgerwoning met garagebox. De woning werd smaakvol gerenoveerd met materialen van hoge kwaliteit, wat resulteert in een prachtige woonst geschikt voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijf.Het eigendom bestaat uit een inkomhal, een ruime en lichte living met ingemaakte kasten, een volledig ingerichte keuken met o.a. een vrijstaand Smeg fornuis, een wasplaats met ingemaakte kasten, en een toilet. De living geeft uit op het zonnige terras.
Prijs: € 549.000
Meer info >
Individuele handelszaak Wommelgem
Referentie: 2205
Dit te renoveren handelspand is gelegen op een toplocatie te Wommelgem aan de Sint-Damiaanstraat. Het pand is ingericht als café en bestaat uit, op het gelijkvloers, een handelsruimte/café, een berging/buro, een eetzaal en toiletten. Op de eerste verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte. Er is tevens een kelder.De aanpalende panden links en rechts van dit eigendom (nrs. 10 en 14) worden eveneens te koop aangeboden.
Prijs: € 399.000
Meer info >