Hilferd Properties

Hou me op de hoogte!
Sorteer op
Gesloten garagebox Antwerpen Berchem
Referentie: 1938
Deze ruime garagebox is gelegen in een klassevol en verzorgd gebouw op een residentiële locatie te Berchem. De box bevindt zich op de ondergrondse verdieping en is 16,24 m2 groot (2,85 x 5,7 m). Ideale ligging in functie van openbaar vervoer: station, bushalte Fruithoflaan, ...
Prijs: € 30.000
Meer info >
Appartement Antwerpen Borgerhout
Referentie: 2002
Dit gezellige appartement is gelegen op een gunstige locatie, vlakbij verbindingswegen, openbaar vervoer en in de nabijheid van het Te Boelaerpark.Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een klein gebouw zonder lift.  Het beschikt over een inkomhal met ingemaakte kast, een lichte living, een ingerichte keuken en een badkamer met ligbad.Verder zijn er 2 à 3 slaapkamers en een gesloten terras met aansluiting voor wasmachine.  Ondergronds beschikt het appartement over 2 privatieve kelders.
Prijs: € 149.000
Meer info >
Huis Antwerpen Wilrijk
Referentie: 1931
Deze leuke split-level woning is gunstig gelegen in het hart van Wilrijk op wandelafstand van Cultuurcentrum De Kern en de Bist, vlakbij openbaar vervoer en invalswegen, en op een boogscheut van het Steytelinckpark. De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkom, een polyvalente (handels)ruimte, een toilet en een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich de living en de open keuken met eethoek welke uitgeeft op het zuidwest georiënteerde terras.
Prijs: € 239.000
Meer info >
Appartement Berchem
Referentie: 1932
***VERKOCHT***   Dit ruim en klassevol appartement bevindt zich op een rustige, residentiële locatie doch op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en op slechts enkele minuten van het station van Berchem. Het appartement is gelegen op de 6e verdieping van een verzorgd gebouw met lift en bevindt zich in perfecte staat van onderhoud. Het beschikt over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime, lichte living (met automatische zonneluifel) en een ingerichte keuken met eethoek.
Prijs: € 298.000
Meer info >
Buitenstaanplaats Berlaar
Referentie: 2004
In een nieuwe residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Berlaar bevinden zich deze autostaanplaatsen.Het betreffen 9 bovengrondse plaatsen, gelegen achter het gebouw. De plaatsen zijn afzonderlijk of in pakket te koop, voor eigen gebruik of als opbrengsteigendom.Prijs per plaats: 6.500 Euro exclusief btw, registratie- en notariskosten.
Prijs: € 6.500
Meer info >
Huis Brecht
Referentie: 1916
***VERKOCHT***   In een doodlopende straat in een rustige woonwijk te Brecht bevindt zich deze open bebouwing in moderne stijl. De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek, een bureel, een lichte living met een binnentuin en een half open keuken met berging. Via de nachthal op de eerste verdieping, welke eveneens uitzicht heeft op de binnentuin, bereiken we de 4 slaapkamers alsook de badkamer met ligbad, aparte douche en een dubbele lavabo in meubel.
Prijs: € 375.000
Meer info >
Bouwgrond Heist-op-den-Berg Schriek
Referentie: 1531-2
***VERKOCHT***   Aan de Kapelstraat te Schriek-Grootlo wordt een ruim lot bouwgrond voor half open bebouwing aangeboden.Het perceel is 1.325 m² groot en heeft een straatbreedte van 15,92 meter.Op het lot mag gebouwd worden met een gevelbreedte van +/- 10,80 meter!  Het perceel is west georiënteerd en heeft een groen uitzicht.  Voor informatie over de bouwmogelijkheden kan u ons bereiken op het nummer 03 296 00 00.
Prijs: € 149.000
Meer info >
Gelijkvloerse verdieping Herentals
Referentie: 1937
Trendy appartement op centrale ligging te Herentals, op wandelafstand van het stadscentrum en openbaar vervoer.  Dit appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van een modern gebouw en is afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Het beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een gezellige, ruime living en een open, volledig ingerichte keuken met aansluitend de berging.  Verder zijn er 2 grote slaapkamers (15,5 en 14 m²). De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo in meubel en een 2e toilet.
Prijs: € 275.000
Meer info >
Villa Lier
Referentie: 1925
In een doodlopende straat op een steenworp van de groene Netedijk en de Lierse Polder, en op slechts enkele kilometers van het centrum van Lier bevindt zich deze riante, luxueuze villa. De villa is ingericht met materialen van hoogstaande kwaliteit en bevindt zich in perfecte staat van onderhoud. We betreden de villa via de inkomhal met gastentoilet, welke uitgeeft op de lichte living met inbouwhaard, een bureau en de volledig geïnstalleerde keuken met eethoek en berging.
Prijs: € 1.285.000
Meer info >
Winkelpand Mortsel
Referentie: 1927
Dit smaakvol gerenoveerde handelsgelijkvloers van +/- 137 m2, is gelegen op een gunstige locatie te Mortsel. Het pand werd afgewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en omvat een winkelruimte, 2 behandelkamers, een toilet, een ingerichte keuken, een privatieve kelder en achter het gebouw een autostaanplaats.De handelsruimte is thans ingericht als kapsalon/schoonheidsinstituut, doch door de handige indeling en trendy inrichting biedt dit pand een verscheidenheid aan commerciële mogelijkheden. Het volledige pand is voorzien van airco/ventilatie.
Prijs: € 249.000
Meer info >
Gebouw voor gemengd gebruik Oud-Turnhout
Referentie: 1933
Op een gunstige locatie in het centrum van Oud-Turnhout bevindt zich dit te renoveren handelspand met woonst op een grondoppervlakte van 221 m².  De gemeenschappelijke inkomhal van het gebouw biedt (desgewenst gescheiden) toegang tot het handelsgelijkvloers en tot het woongedeelte. Het winkelpand op de benedenverdieping bestaat uit de handelsruimte, een keuken, een toilet en een veranda.  Het duplexappartement op de bovenverdiepingen beschikt over een hal, een living, een badkamer, 2 ruime slaapkamers, een bergkamer en een zolderkamer.
Prijs: € 169.000
Meer info >
Huis Zemst
Referentie: 1930
Deze ruime open bebouwing is gunstig gelegen op een rustige locatie doch op korte afstand van winkels, scholen en het centrum van Zemst.De woning beschikt over een ruime inkomhal met toilet, een gezellige living met half open, volledig ingerichte keuken. Aansluitend op de living bevindt zich de veranda welke uitgeeft op het terras.De nachthal geeft uit op de badkamer met ligbad en de 3 slaapkamers. Momenteel is de 3e slaapkamer in gebruik als dressing.Verder is er een praktijkruimte met wachtkamer welke bereikbaar is via een aparte inkom.
Prijs: € 399.000
Meer info >